VNO-NCW Midden ledenreis 2021: Baku!


In verband met het Coronavirus is de VNO-NCW Midden ledenreis van 2020 verplaatst naar 2021.

In navolging op de zeer interessante (leden)reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York, Zuid-Afrika, Argentinië en Riga/Helsinki, heeft VNO-NCW Midden - samen met Rientjes & Partners - gekozen om in 2021 af te reizen naar Baku, gelegen in Azerbeidzjan! De ledenreis vindt plaats in oktober 2021, de exacte reisperiode wordt eind 2020 bekend gemaakt. Het thema van deze VNO-NCW Midden ledenreis is 'landbouw en olie'.

Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan, is een wetenschappelijk, cultureel en industrieel centrum in de Kaukasus. Het is de belangrijkste havenstad van de Kaspische Zee en de grootste stad in de Kaukasusregio. Eeuwenlang is Baku één van de centrumpunten geweest van de Zijderoute, die Europa en Azië met elkaar verbond. Tegenwoordig vormt de aanvoer van olie de grootste inkomstenbron van Baku en is Baku daarmee dan ook een zeer rijke industriestad. Dit geld wordt voornamelijk gestopt in hypermoderne architectuur en evenementen, zoals de Formule 1 en het Songfestival. Baku is hét paradepaardje van Azerbeidzjan en toont zich graag als vooruitstrevend. Toch kun je tussen de glinsterende moderne architectuur ook genoeg eeuwenoude historie treffen.

Tijdens het vijfdaagse programma bezoeken we Baku, waarbij je de zakelijke kansen ontdekt door middel van interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast maak je uiteraard ook kennis met de cultuur van deze boeiende bestemming. 

We nodigen je van harte uit om mee te gaan op deze inspirerende ledenreis en hopen je te mogen begroeten in het prachtige Azerbeidzjan

Met vriendelijke groet,
VNO-NCW Midden