VNO-NCW Midden ledenreis 2020: Baku!


In navolging op de zeer interessante (leden)reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York, Zuid-Afrika, Argentinië en Riga/Helsinki, heeft VNO-NCW Midden - samen met Rientjes & Partners - dit jaar gekozen af te reizen naar de volgende bestemming: Baku, gelegen in Azerbeidzjan! De ledenreis vindt plaats van 28 oktober t/m 1 november 2020. Het thema van deze VNO-NCW Midden ledenreis is 'landbouw en olie'.

Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan, is een wetenschappelijk, cultureel en industrieel centrum in de Kaukasus. Het is de belangrijkste havenstad van de Kaspische Zee en de grootste stad in de Kaukasusregio. Eeuwenlang is Baku één van de centrumpunten geweest van de Zijderoute, die Europa en Azië met elkaar verbond. Tegenwoordig vormt de aanvoer van olie de grootste inkomstenbron van Baku en is Baku daarmee dan ook een zeer rijke industriestad. Dit geld wordt voornamelijk gestopt in hypermoderne architectuur en evenementen, zoals de Formule 1 en het Songfestival. Baku is hét paradepaardje van Azerbeidzjan en toont zich graag als vooruitstrevend. Toch kun je tussen de glinsterende moderne architectuur ook genoeg eeuwenoude historie treffen.

Tijdens het vijfdaagse programma bezoeken we Baku, waarbij je de zakelijke kansen ontdekt door middel van interessante bedrijfsbezoeken en netwerkgelegenheden. Daarnaast maak je uiteraard ook kennis met de cultuur van deze boeiende bestemming. Op deze website kun je het globale programma bekijken en je aanmelden voor deze VNO-NCW Midden ledenreis naar Baku. 

We nodigen je van harte uit om mee te gaan op deze inspirerende ledenreis en hopen je te mogen begroeten in het prachtige Azerbeidzjan! Meld je aan vóór 1 juni 2020. Let op: vol=vol! Aanmelding geschiedt op een ‘first come, first serve’ basis.

Met vriendelijke groet,
VNO-NCW Midden

Ps. Wij willen u er op attent maken dat wij uiteraard de situatie rondom het coronavirus blijven monitoren, echter vindt de reis plaats van 28 oktober t/m 1 november 2020. Wij hopen dat in deze periode het virus onder controle is en er weer gereisd kan worden.

>MELD JE AAN VOOR DEZE INSPIRERENDE LEDENREIS<