Verzekeringen


Er is nog géén reis- en/of annuleringsverzekering voor je afgesloten. Deze kan Rientjes & Partners uiteraard voor jou verzorgen via Europeesche Verzekeringen. Graag vernemen wij bij je aanmelding of je een reis- en/of annuleringsverzekering wenst af te sluiten. 

Kortlopende reisverzekering
De kosten voor een kortlopende reisverzekering voor deze reis naar Silicon Valley bedragen €19,32 per persoon, voor de gehele reis van zes dagen. Het betreft een verzekering met Comfort dekking en Werelddekking. Deze dekking is inclusief: personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen en reisrechtsbijstand. Deze premie is exclusief €3,50 poliskosten per boeking en 21% assurantiebelasting. Onder aan deze pagina kun je de uitgebreide voorwaarden van de kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen downloaden. 
 
Een reisverzekering kun je nog tot een week voor vertrek bij ons aanvragen. Voor vragen mag je ons altijd bellen: 0570–691357 (ma-vrij, 9-17 uur).

Kortlopende annuleringsverzekering
Houd bij het wel/niet afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering rekening met de annuleringsvoorwaarden van deze reis. Bij de annuleringsverzekering heb je twee mogelijkheden:

1. Annuleringsverzekering (premie 5,5% van de reissom)
Er zijn omstandigheden waardoor iemand een reis moet annuleren of afbreken. De dekking 'Annulering' vergoedt de kosten van annulering. Je bent verzekerd voor annuleringskosten bij bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of als je plotseling werkloos wordt. Wanneer je de reis noodgedwongen moet afbreken, vergoedt Europeesche Verzekeringen ook de niet gebruikte reisdagen.

2. Allrisk Annuleringsverzekering (premie 7,0% van de reissom)
Als je hebt gekozen voor de 'Allrisk Annuleringsverzekering' dan bepaal je zelf of je de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoedt Europeesche Verzekeringen 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding. Je hebt alleen geen recht op een uitkering als je de reis wilt annuleren of vervroegd wilt afbreken omdat:
- Je geen zin meer heeft
- De weersomstandigheden niet goed zijn (bijvoorbeeld te veel regen of te weinig zon).
- De reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is.
- Er zich een calamiteit voordoet waarvoor het Calamiteitenfonds een vergoeding biedt.

Ook COVID-19 is niet verzekerd.

Bovengenoemde premies zijn exclusief €3,50 poliskosten per boeking en 21% assurantiebelasting. Hieronder kun je de uitgebreide voorwaarden downloaden.

Voorwaarden
Hieronder vind je de voorwaarden voor de kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen:

Algemene voorwaarden - Kortlopende Annuleringsverzekering.pdf 
Algemene voorwaarden - Kortlopende Reisverzekering.pdf 
Informatie brochure reis- en annuleringsverzekering.pdf 

Meld je hier aan voor deze ledenreis