Reissom en voorwaarden


Reissom
De reissom voor deze exclusieve VNO-NCW Midden ledenreis naar Vietnam bedraagt
€3.295,-* per persoon op basis van een verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer. De éénpersoonskamer toeslag bedraagt €355,- per persoon.

Deze reissom is inclusief:

 • Vluchten per Emirates inclusief luchthavenbelastingen en ruimbagage
 • Binnenlandse vlucht Ho Chi Minh - Hanoi
 • Overnachtingen in 4* of 5* hotels op basis van logies/ontbijt
 • Alle excursies en entreegelden conform programma
 • De zakelijke bezoeken aan lokale bedrijven
 • Alle maaltijden conform programma inclusief 2 drankjes per maaltijd
 • Transfers ter plaatse per luxe touringcar
 • Lokale gidsenservice op locatie
 • Nederlandse reiscoördinatie van Myles vanaf vertrek tot terugkomst
 • Reisbescheiden (reisapp, kofferlabels, tickets etc.)
 • CO2-compensatie van de vluchten

Deze reissom is exclusief:

 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen; mocht dit gewenst zijn, neem contact op met de organisatie
 • Overige drankjes tijdens maaltijden en in de (hotel) bar
 • Persoonlijke uitgaven 
 • Een eventuele stoelupgrade; mocht dit gewenst zijn, neem dan contact op met de organisatie

Voorwaarden
Voor deze VNO-NCW Midden ledenreis zijn speciale voorwaarden opgesteld. Door jouw aanmelding ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

Het gepresenteerde programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De individueel gemaakte kosten die nabelast worden, zullen worden doorberekend aan de deelnemer(s). De VNO-NCW Midden ledenreis vindt uitsluitend doorgang bij minimaal 20 aangemelde deelnemers en het maximaal aantal deelnemers is beperkt. Let op: vol=vol! Aanmelding geschiedt op een ‘first come, first serve’ basis.

Wij verzoeken je om een eigen reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten of via Myles, Indien dit gewenst is, neem contact op met de organisatie.

AVG
Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie van deze ledenreis naar Vietnam. Door je aan te melden, stem je hiermee in. Myles levert haar diensten volgens het ‘Privacy by design’ en ‘Privacy by default’ principe. Daarmee bedoelen we dat de bescherming van persoonsgegevens, privacy en beveiliging van data in algemene zin optimaal worden gewaarborgd binnen onze organisatie en door onze medewerkers. Zo zullen wij standaard alléén persoonsgegevens verwerken die noodzakelijk zijn. Daarnaast zullen wij de persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking.

Reisdocumenten + Visum
Voor de ledenreis naar Vietnam is een geldig paspoort vereist.
In Vietnam geldt dat je paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat je vertrekt uit Nederland of een ander land. Daarnaast heb je een visum nodig om Vietnam in te mogen reizen, hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Je kunt je visum aanvragen bij de ambassade van Vietnam of via E-Visa. Let op! Controleer altijd of het afgegeven visum klopt met de opgegeven data van verblijf in Vietnam en overeenkomt met de gegevens van je paspoort. Het kan enkele dagen duren voordat je visum binnen is, vraag het daarom op tijd aan! 

Reisvaccinaties
Mocht je infomatie nodig hebben over reisvaccinaties, neem dan contact op met de GGD voor het juiste advies hierover. Vind via deze website de GGD dichtbij jou in de buurt. 

Annuleringskosten na aanmelding
Vanaf heden t/m 30 juni 2023 - 50% van de reissom per persoon
Vanaf 1 juli t/m 17 augustus 2023 - 75% van de reissom per persoon
Vanaf 18 augustus 2023 t/m vertrek - 100% van de reissom per persoon

* Facturatie verloopt via Myles, na jouw aanmelding ontvang je een factuur. De BTW kan niet gespecificeerd worden op de factuur. De reissom is berekend op basis van de wisselkoers op 10 mei 2023. Indien de wisselkoers verandert, kan dit een verandering in reissom met zich meebrengen en worden eventuele meerkosten na de reis gefactureerd. 

 

Meld je hier aan voor deze ledenreis